Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@fdsp-cn.com
Τηλέφωνο: +86-025-66621288-108
Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

FDSP News

10TPH γραμμή σφαιριδίων, προμηθευτής γραμμής παραγωγής ζωοτροφών

Dec 19, 2017

Η γραμμή παραγωγής σκυροδέματος / παραγωγής ζωοτροφών για ζωοτροφές είναι μια γραμμή παραγωγής υψηλής παραγωγής αυτοματοποιημένων ζωοτροφών που χρησιμοποιείται για την παρασκευή διαφόρων ζωοτροφών πουλερικών και κτηνοτροφικών προϊόντων όπως κοτόπουλο, πάπια, βοοειδή, χοίροι, κουνέλια κλπ. Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε προσαρμοσμένες λύσεις με προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ζωοτροφών επαγγελματική υπηρεσία.


Πλεονεκτήματα της γραμμής σβώλων τροφής

1. Μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας για ζωοτροφές πουλερικών.

2. Εύκολη λειτουργία

3. Λιγότερος χρόνος και εργατικό δυναμικό για την παραγωγή περισσότερων σβώλων ζωοτροφών

4. Μειώστε τα απόβλητα και βελτιώστε την παραγωγή

feed line.jpg

Διάγραμμα ροής παραγωγής γραμμής παραγωγής σφαιριδίων για τα πουλερικά

Διαδικασία αποθήκευσης σίτου - Διαδικασία παραλαβής και προ-καθαρισμού - Διαδικασία λείανσης-Διαδικασία ανάμιξης και ανάμειξης - Διαδικασία σβωλοποίησης - Διαδικασία ψύξης και κοσκίνισης-Διαδικασία συσσωματωμάτων-Βοηθητικό σύστημα-Ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου.


Εισαγωγή του κύριου εξοπλισμού Pelletizer για την τροφοδοσία με νερό

Καθώς αυξάνεται η τιμή των συμβατικών ιχθυοτροφών, τα σύγχρονα υδρόβια σφαιρίδια ζωοτροφών που παράγονται από το μύλο σφαιριδίων γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στην υδατοκαλλιέργεια. Αυτό το είδος υδρόβιων μύλων σφαιριδίων ζωοτροφών υιοθετείται ευρέως από τους αγρότες που τροφοδοτούν μεγάλη ποσότητα υδρόβιων ζώων. Με προηγμένη τεχνολογία σφαιροποίησης και συμπαγή σχεδιασμό, αυτός ο μύλος σφαιριδίων τροφής μπορεί να εξασφαλίσει αποτελεσματική παραγωγή σφαιριδίων με εξαιρετική ποιότητα. Η διάμετρος των σφαιριδίων μπορεί να κυμαίνεται από 2mm έως 10mm για να καλύψει τη ζήτηση των διαφορετικών υδρόβιων ειδών. Θέλετε πολύ να εξοικονομήσετε χρόνο και κόστος της υδρόβιας κτηνοτροφίας; Δοκιμάστε αυτό το ειδικά σχεδιασμένο εργοστάσιο με υδρόβια σφαιρίδια ζωοτροφών ! Ενώ με αυτόν τον υδρόβιο σφαιροποιητή ζωοτροφών, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτός ο μύλος σφαιριδίων μπορεί να κάνει μόνο βυρσοδεψία, αν θέλετε να κάνετε πλωτές τροφές για ψάρια, θα πρέπει να επιλέξετε εξωθητές τροφοδοσίας ψαριών.