Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@fdsp-cn.com
Τηλέφωνο: +86-025-66621288-108
Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

FDSP News

Η μηχανή σφαιριδίων FDSP σας βοηθά να διασφαλίζετε την κερδοφορία της επεξεργασίας τροφών

Dec 25, 2017

Οι μονάδες ζωοτροφών είναι θεμελιώδεις για την παραγωγή ζώων. Η υψηλή απόδοση φρεζαρίσματος των σύγχρονων μονάδων παραγωγής ζωοτροφών συμβάλλει σημαντικά στην εξασφάλιση ασφαλών προμηθειών τροφίμων ζωικής προέλευσης για τον άνθρωπο. Η συνδυασμένη παραγωγή ζωοτροφών είναι μια πολύπλοκη επιχείρηση που απαιτεί την επεξεργασία ενός

ετερογενές μείγμα πολλών συστατικών σε ομοιόμορφα σφαιρίδια. Οι μονάδες παραγωγής ζωοτροφών αντιμετωπίζουν τώρα σημαντικές προκλήσεις. Αυτά περιλαμβάνουν τη διασφάλιση της κερδοφορίας και της ασφάλειας των εργασιών φρεζαρίσματος. Υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές και συχνά στην προμήθεια πρώτων υλών ζωοτροφών.


Η καλή ποιότητα των σβώλων είναι σημαντική καθώς φέρνει αρκετά πλεονεκτήματα όπως η συμπύκνωση, η οποία μειώνει την ποσότητα της τροφοδοσίας, εξοικονομώντας έτσι τη μεταφορά και την ικανότητα αποθήκευσης. Τα καλά σφαιρίδια έχουν ένα ομοιογενές σχήμα και είναι σταθερά στη μεταφορά και την αποθήκευση, πράγμα που θα μειώσει τις απώλειες από τη σκόνη ή τα πρόστιμα. Τα καλά σφαιρίδια ποιότητας με μικρή σκόνη ή λεπτά σωματίδια είναι συνήθως καλά αποδεκτά από τα ζώα, αποφεύγοντας την επιλεκτική λήψη τροφής από τα ζώα.


Η FDSP μπορεί να σας προμηθεύσει υψηλής ποιότητας μύλο σφαιριδίων ζωοτροφών σειράς SZLH για σφαιροποίηση σφαγίων πουλερικών / ζωικού κεφαλαίου / σφαγίων ζωοτροφών. Είναι με μεγάλη χωρητικότητα, υψηλή απόδοση, χαμηλό θόρυβο, εύκολη λειτουργία και εύκολη συντήρηση. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τις διάφορες χωρητικότητες από 1 τόννο ανά ώρα σε 50 τόνους ανά ώρα ή ακόμα περισσότερο.

FDSP feed pellet machine.jpg

Χαρακτηριστικά της μηχανής παλινδρόμησης ζωοτροφών FDSP  

α) Υιοθετήστε αεροδυναμική τεχνολογία, μειώνοντας τη θερμοκρασία στο θάλαμο σφαιροποίησης σε περίπου 90 ° C, επομένως η μηχανή μπορεί να λειτουργήσει καλά συνεχώς.

β) Χρησιμοποιώντας χυτοσίδηρο σφαιροειδούς γραφίτη, το σώμα του μηχανήματος είναι πιο ανθεκτικό.

γ) Επεξεργασμένα από τη μηχανή σκλήρυνσης και φρεζαρίσματος σκληρότητας, τα γρανάζια διατηρούν υψηλή συγκέντρωση με τον άξονα, εξασφαλίζοντας έτσι καλή απόδοση και μεγάλη χωρητικότητα από τα μοντέλα που κινούνται με ιμάντα.

δ) Με το σύστημα λίπανσης, μπορείτε να προσθέσετε γράσο στον κεντρικό άξονα χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιήσετε τη μηχανή.

ε) Το καλούπι δακτυλιοειδούς μορφής χυτεύεται με τεχνολογία επεξεργασίας θερμότητας, έχοντας έτσι μια ανθεκτική ζωή και παραγωγή ειδικών σφαιριδίων.

στ) Εξοπλισμένο με μια προηγμένη σύζευξη ελικοειδούς-ελατηρίου αντιστάθμισης, η οποία συνδέει το θάλαμο σφαιροποίησης με τον κινητήρα για να αυξήσει την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

ζ) Μόνιμη συσκευή μαγνήτη μπορεί να αφαιρέσει ακαθαρσίες στη διαδικασία σφαιροποίησης.

η) Τα κλιματιστικά πολλαπλών στρώσεων μπορούν να προσαρμοστούν για να βελτιώσουν την ποιότητα των σφαιριδίων τροφής.