Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@fdsp-cn.com
Τηλέφωνο: +86-025-66621288-108
Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Βιομηχανικά νέα

Σας προσφέρουμε τον καλύτερο τρόπο για τα πράσινα αγαθά Ειδικά είδη ψαριών δώστε τα τρόφιμα στα σφαιρίδια στην άκρη

Dec 22, 2017

Σχεδόν όλα τα ψάρια που δίνουν τρόφιμα στο pellet στην αγορά είναι χαμηλότερα όσον αφορά την σταθερότητα του νερού μαζί με εύκολα να πάρει μεγαλύτερο αν είναι βυθισμένο με h2o. Ως αποτέλεσμα, οι διαλυτές βιταμίνες και ανόργανα άλατα πιθανόν να εκλυθούν καλά από το σφαιρίδιό σας. Τα περισσότερα από αυτά θα έχουν ως αποτέλεσμα την πηγή της έλλειψης τροφής μαζί με οικολογικά ζητήματα μέσα σε δεξαμενές ψαριών ή ακόμη και λίμνες ψαριών. Ως αποτέλεσμα, ένα έργο φάνηκε να εκτελείται για να μειωθεί ο βαθμός που σχετίζεται με τον ερεθισμό μαζί με τη χρήση ορυκτών καθώς η περίοδος αιώρησης είναι στην πραγματικότητα μεγιστοποιηθεί. Σχετικά με το σκοπό αυτό, παρασκευάστηκαν αρκετές προετοιμασίες για τη θρέψη των θαλασσινών καθώς και για δοκιμές χρόνου. Η μέθοδος βασίστηκε σε συνηθισμένα μέσα, για παράδειγμα αλεύρι καλαμποκιού, αλεύρι σόγιας και αλεύρι ταπιόκας. Για να πάρει το φορητό υπολογιστή σταθερότητας του νερού άσκοπο κάποιο χρονικό διάστημα και να μειώσει την ικανότητα διάλυσης, η στεατίνη χρώματος πετρελαίου χεριών έχει επιπλέον να είναι ένα κύριο θέμα για την έρευνα αυτή. Το πραγματικό αποτέλεσμα δείχνει ότι υπάρχει μια ανθρώπινη σχέση μεταξύ των θαλασσινών δώσει τη διατύπωση και επίσης τα σπίτια που συνδέονται με τη γωνία δίνουν shot που παράγεται. Ο βέλτιστος χρόνος σας για την ανασταλείσα περίοδο, η καθαρή ισχύς και η ασφάλεια που σχετίζεται με τη λήψη θρέψεων μπάσων μπορεί να ακολουθηθούν.


Το FDSP SZLH είναι ένας ιδανικός μηχανισμός σφαιροποίησης ψαριών για ψάρια / ψάρια / ψάρια για ζωοτροφές υψηλής ποιότητας. Είναι με μεγάλη χωρητικότητα, υψηλή απόδοση, χαμηλό θόρυβο, εύκολη λειτουργία και εύκολη συντήρηση.

fish feed pellet machine.jpg

Με την πιο ώριμη τεχνολογία, τα σφαιρίδια ζωοτροφών FDSP που κατασκευάζονται από το μηχάνημά μας έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

1. Καλή σκληρότητα και ανθεκτικότητα

2. Εύκολο στην πέψη για τα πουλερικά


Η διάμετρος του τελικού σφαιριδίου μπορεί να είναι Φ1,0 Φ1,5, Φ2, Φ3, Φ4, Φ4,5, Φ5, Φ6, Φ8, Φ10,

Φ12mm, κλπ. (Κυμαίνεται από 1.0-18mm). Το μήκος είναι 3-7cm. Μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με διαφορετικές απαιτήσεις.

Τα σφαιρίδια μπορούν να είναι ως ζωοτροφές για πολλά είδη ζώων όπως κοτόπουλο, πάπια, χήνα, αγελάδα, βοοειδή, άλογα, πρόβατα, χοίρους, κουνέλια, ψάρια, γαρίδες κ.ο.κ.